Contactați-ne

Arena Fruct SRL este un importator, exportator, istribuitor și vânzător angro de fructe proaspete, pomușoare, legume și verdeață. Arena Fruct livrează în mod regulat fructe și legume proaspete de cea mai înaltă calitate în supermarketuri și magazinele alimentare tradiționale din toată Moldova.

Contacte

str. Calea Basarabiei, 42, of. 302
MD2002 Chișinău, Republica Moldova
+373 79901100
+373 76071617
info@arenafruct.md

Despre noi

Arena Fruct

Cine suntemDespre companie

Arena Fruct SRL este un importator, exportator, distribuitor și vânzător angro de fructe proaspete, pomușoare, legume și verdeață.

Arena Fruct livrează în mod regulat fructe și legume proaspete de cea mai înaltă calitate în supermarketuri și magazinele alimentare tradiționale din toată Moldova. De asemenea, compania este specializată în depozitarea și ambalarea convenabilă a fructelor și legumelor.

logo

KPISuntem mândri de rezultatele noastre!

0 k
tone, de poduse
livrăm anual
0 +
magazine din Moldova
primesc produsele noastre
0 +
tipuri de fructe și legume
în portofoliul nostru
0 +
angajați în echipa noastră,
și suntem în continuă creștere

Brandurile noastre garantează calitatea!Brandurile proprii

Gama produselor Arena Fruct include atât producția locală, cât și importată: fructe, legume, pomușoare, verdeață, citrice, ciuperci, etc. În total, portofoliul nostru include peste 200 de articole de produse proaspete. Ne completăm constant sortimentul cu noi poziții. Nu doar importăm, dar și producem propriile produse pentru a asigura o aprovizionare neîntreruptă.
Brandurile noastre proprii sunt ARENA FRUCT, WEGROW, DELMARK.
logo_v
wegrow_logo
delmark_logo

Echipament modernInfrastructura noastră

Galerie

Compania este dotata cu un depozit frigorific modern cu suprafața de 2.000 mp. Infrastructura noastră de producere include și echipamente moderne de ambalare, permițându-ne să producem până la 4.000 de ambalaje pe oră. Liniile noastre produc diverse tipuri de ambalaje, inclusiv flow pack, folie extensibilă, tăvi, tăvi în grilă cu clemă de închidere și grilă cu clemă de închidere.

Agricultura contractualăProducția noastră

Pentru a asigura expedieri neîntrerupte și respectarea standardelor de înaltă calitate, noi colaborăm cu fermierii locali.

Împreună cu partenerii noștri, producem o gamă largă de fructe, legume, ciuperci, pomușoare și verdeață. Toate produsele trec prin secția noastră de ambalare, unde producem peste 40 de tipuri de ambalaje. Mai departe, producția ambalată este furnizată sub mărcile noastre comerciale proprii (ARENA FRUCT, WEGROW și DELMARK) către lanțuri de retail, magazine alimentare, restaurante, oficii și chiar direct persoanelor fizice. Volumul producției proprii este de aproximativ 100 de tone de produse pe lună.

La timp!Parcul nostru logistic

Parcul nostru propriu de vehicule ajută la livrarea produselor în orice parte a Moldovei la timp, cu respectarea tuturor standardelor sanitare și igienice, păstrând în același timp calitatea excepțională a produselor.

Parcul de vehicule Arena Fruit include transport de diferite capacități și dimensiuni și este în continuă creștere.

Ne iubim munca!Echipa noastră

Suntem mândri de echipa noastră! Arena Fruit este o echipă  profesionistă de specialiști tineri, energici, cu experiență și dedicați muncii lor.