Contactaţi-ne

Arena Fruct SRL este un importator, exportator, istribuitor și vânzător angro de fructe proaspete, pomușoare, legume și verdeață. Arena Fruct livrează în mod regulat fructe și legume proaspete de cea mai înaltă calitate în supermarketuri și magazinele alimentare tradiționale din toată Moldova.

Contacte

str. Calea Basarabiei, 42, of. 302
MD2002 Chișinău, Republica Moldova
+373 79901100
+373 76071617
info@arenafruct.md

Serviciile noastre

Arena Fruct

Cea mai rapidă livrareDistribuție

Geografia livrărilor Arena Fruct cuprinde întreg teritoriul Republicii Moldova. Oferim aprovizionare atât pentru lanțurile moderne de retail, cât și pentru rafturile pieței tradiționale. Majoritatea supermarketurilor și magazinelor alimentare din Moldova aleg să coopereze cu noi datorită calității înalte și gamei largi de produse furnizate.
Acceptăm și procesăm repede comenzile primite. Livrăm clienților noștri toate comenzile primite în termen de 1-12 ore de la primirea cererii.

Ambalare pentru toate gusturileServicii de depozitare frigorifică
și de ambalare

Echpament

Secția noastră modernă de ambalare este situată în Chișinău, cu o rampă de încărcare dotată convenabil și un schimb de trafic în diferite direcții. Secția este dotată cu echipamente frigorifice pentru a menține temperatura necesara si a păstra calitatea înalta a produselor cu respectarea tuturor standardelor de sanitare.
Serviciile noastre de ambalare pentru produse includ următoarele tipuri de ambalaje: flow pack, folie extensibilă, tăvi, tăvi în grilă cu clemă de închidere și grilă cu clemă de închidere.

Brandul tău

Private Label

Oferim servicii de ambalare pentru produse sub marca clienților noștri. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți tipul potrivit de ambalaj și etichete. Promovează-ți propriul brand și lasă-ne pe noi grijile legate de producție, ambalare și livrarea produselor!

Logistica si vămuireServicii de export si import de fructe si legume proaspete

Oferim servicii de executare a livrărilor de export de fructe și legume proaspete din Moldova în străinătate, inclusiv a procedurilor vamale necesare.

La cererea partenerilor și clienților noștri, oferim servicii pentru importul anumitor tipuri de produse la comanda, inclusiv în loturi mici.

ContactContactați-ne

Daca aveți întrebări despre gama produselor si disponibilitatea lor actuala in stoc, vă rugăm sa contactați managerii noștri la telefon:

Pentru furnizori:
+373 79901100, +373 60634355
Pentru clienți:
+373 79901100, +373 76071617
sales@arenafruct.md
Lăsați un mesaj

Doriți să colaborați cu noi sau să plasați o comandă?
Vă rugăm să ne scrieți și vă vom contacta pentru a încheia un contract: